Marknadsföring

I samarbete med Marie Sjödin (MaMedia) erbjuder vi tjänster inom marknadsföring i form av WordPress, textproduktion, foto samt produktion av trycksaker.

Marie berättar om sin verksamhet

Jag har jobbat i mediabranschen i nära 20 år och sedan drygt 12 år i egen regi. Mitt tjänsteutbud har varierat genom åren, delvis på grund av att jag utvecklats i yrket men även på grund av att branschen förändrats. Jag har arbetat med allt från journalistik och tidningsredigering till produktion av trycksaker och webbsidor. I jobbet ingår även att bistå med foton och texter i den mån mina uppdragsgivare behöver den hjälpen. Jag jobbar även med sökmotoroptimering och får ofta upp mina uppdragsgivares sajter i topp tio på Google.

Webbsidor bygger jag sedan många år i WordPress vilket ger dig som uppdragsgivare stora möjligheter att kunna ta över och sköta ändringar och uppdateringar på egen hand. Givetvis hjälper jag dig gärna om du inte har tid eller lust att ta hand om det själv, jag har flera uppdragsgivare som prenumererar på min uppdateringstjänst.

Tjänster inom marknadsföring

För närvarande (sommaren 2020) går en stor del av min tid åt till att utvecklas som fotograf. Men det finns givetvis plats för nya uppdrag, exempel på sådant jag kan hjälpa till med:

  • Webbsidor i WordPress
  • Allt i trycksaker, från hela tidningar till visitkort och flyers
  • Produktfoto för webbshoppar
  • Sökmotoroptimering för bättre rankning på Google
  • Textproduktion; journalistik, copy och storytelling
  • Bloggtexter

Något du undrar över? Kontakta mig gärna, mina kontaktuppgifter hittar du här till höger (nedanför om du mobilsurfar).

Här under visar jag några av mina bilder. Mera info om mina tjänster hittar du på min hemsida, mamedia.se.

Kontakta mig … 

... via mail

6 + 8 =

… eller ring

Tel 0702 147265