Makrobild på smörblommor på en äng.

Referenser

Vänliga ord och rekommendationer från några av mina uppdragsgivare.

Wulfing Consulting

Jag är entreprenör och  har haft ett antal bolag med försäljning och marknadsföring inom hälso- och sjukvård men framför allt optikbranschen där jag även drivit optikbutik med sportinriktning.

Under de senaste 20 åren har Lotte hjälp mig med bolagsbildning, koncernstruktur, försäljning av bolag, löpande bokföring, deklarationer och all kommunikation med Bolagsverket och Skatteverket.

Lotte har upprättat månatlig balans- och resultaträkning samt kommit med goda råd och gjort mig uppmärksam på förestående betalningar och sett till att inga deadlines har missats.

Jag rekommenderar varmt Lotte till den som vill kunna satsa på sin verksamhet och inte behöva tänka på alla administrativa göromål.

Lars Wulfing, konsult/senior project manager
Synsam Sports

Capricornium AB

Lotte är en person som alltid ligger steget före i både tanke och handling. Vi har varit nöjda kunder i 20 år nu och hos henne lägger vi tryggt företagets ekonomiska tjänster så att vi under tiden kan koncentrera oss på driften och tillväxten.

Som den alltid mycket noggranna, serviceinriktade och glada person hon är vill vi lämna våra allra varmaste rekommendationer till att fler företag ska anlita hennes tjänster.

Patrik Andersson, vd
Capricornium AB

Burmanpartners AB

Lotte har varit ovärderlig för oss i de fyra företag jag varit VD i sedan 2007. I såväl det stora byggbolaget, med omsättning på flera hundra miljoner, som i tidiga start-ups har hon med samma tydliga ansvar och breda kunskap skött ekonomin.

Lotte ger den trygghet man inte vill vara utan i företaget och är lugn och trivsam att arbeta med. Det är helt enkelt så bra som det kan bli!

Pål Burman
Burmanpartners AB